Kootut vinkit ja neuvot

Olemme keränneet yhteen Natusanin® oppaita, joissa annamme erilaisia vinkkejä ja neuvoja. Lataa ja ota talteen! Toivottavasti tiedoista on hyötyä! Napsauta sitä opasta, jonka haluat ladata koneellesi.

Natusan® first touch
auttaa vastasyntyneen ihoa kehittymään paremmin

Tiesitkö, että vastasyntyneen iho on 30 prosenttia ohuempi kuin aikuisen iho? Tässä esitteessä kerromme vauvan ihon kehittymisestä ja neuvomme, miten siitä voi parhaiten pitää huolta. Voit myös lukea lisää Natusan® first touch -tuotesarjastamme, joka on ensimmäinen erityisesti vastasyntyneen vauvan iholle kehitetty tuotesarja Suomessa.

Natusan® intensive care
pehmentää kuivaa ihoa

Onko lapsellasi kuiva iho? Tässä esitteessä annamme vinkkejä kuivan ihon hoitoon ja tietoa joistakin tuotteistamme, jotka on kehitetty erityisesti kuivan ihon kosteuttamiseen.

Hyviä vinkkejä kylpyhetkiin
Natusanilta®

Tiesitkö. että voit ehkäistä ihon kuivumista ja ärtymistä pitämällä vauvan ihon puhtaana, ehjänä ja pehmeänä? Tässä esitteessä on hyviä vinkkejä kylpyhetkiä varten sekä mielenkiintoista luettavaa siitä, miksi pelkkä vesi ei ole paras vaihtoehto vauvan kylvettämiseen.

Natusan®
vaippa-alueen hoidossa

Tiesitkö, että jopa 40 prosenttia vauvoista saa vaippaihottuman ensimmäisen elinvuoden aikana? Tässä esitteessä on vinkkejä ja neuvoja vaippa-alueen herkän ihon hoitoon. Lisäksi saat tietoa joistakin tuotteistamme, jotka on kehitetty erityisesti vastasyntyneen iholle ja joita voit käyttää vaipanvaihdon yhteydessä ja sen jälkeen.

Natusan® bedtime
auttaa vauvaa nukkumaan paremmin

Tuntuuko, ettet koskaan saa nukuttua kokonaista yötä? Tästä esitteestä saat tietoa vauvan unesta ja tuotteistamme sekä vinkkejä, joiden uskomme tekevän öistä rauhallisempia. Avainsanoja ovat muun muassa yksinkertaiset rutiinit ja säännöllisyys.

Natusan®
vauvahieronnassa

Tiesitkö, että vauvahieronta stimuloi vauvan ihoa, tuntoaistia, verenkiertoa ja motoriikkaa? Tähän esitteeseen olemme keränneet hierontavinkkejä ja ohjeita, joiden avulla voit antaa vauvallesi mukavan ja rentouttavan hierontahetken.

Opas uusille vanhemmille
- viisi alkuaikoja helpottavaa vinkkiä

Odotatko lasta tai oletko juuri saanut lapsen? Tämän esitteen vinkeistä voi olla hyötyä synnytyslaitokselta kotiutumisen jälkeisiin päiviin.

Opas ostosten tekoon
- valmistaudu ensimmäisen lapsen tuloon

Odotatko lasta? Etkö ole varma, mitä kaikkea sinun pitäisi hankkia? Tässä esitteessä on ostosvinkkejä edessäsi olevaa jännittävää aikaa varten.

Natusan®
Tuoteopas

Tässä esitteessä on yleiskatsaus koko tuotevalikoimaamme. Voit lukea lisää niin tuotteiden käytöstä kuin ainesosista ja merkinnöistäkin.

Eikö sinulla ole Adobe Readeria? Klikkaamalla tästä avaat sivun, jota Johnson & Johnson Yksityisyyden suojaa koskevat ehdot eivät koske.