Hierontaopas päästä varpaisiin

Ei ole olemassa ehdottomia sääntöjä, miten vauvaa parhaiten hierotaan, sillä vauvahieronnassa on monia erilaisia menetelmiä. Kokeile, mikä sopii teille parhaiten, ja ajoita hieronta sellaiseen hetkeen, kun vauva on hyvällä tuulella ja vaikuttaa tyytyväiseltä. Ainoa aika, jolloin hierontaa tulee välttää, on heti ruoan jälkeen. Odota noin puoli tuntia. Vastasyntyneelle sopiva hieronta kestää noin 10 minuuttia.

Olemme koonneet ehdotuksia rauhoittavista liikkeistä, joilla vauvan voi hieroa päästä varpaisiin. Vauvallasi ei välttämättä ole kärsivällisyyttä kokovartalohierontaan, mutta hän saattaa rakastaa jalkahierontaa. Opettele tuntemaan, mistä vauvasi pitää, ja kuuntele hänen signaaleitaan. Sopeuta hieronta vauvan reaktioihin. Meillä on useita erilaisia öljyjä, jotka tekevät vauvahieronnasta erityisen miellyttävää ja pehmeää: Natusan® first touch baby oil, Natusan® intensive care baby oil ja Natusan® bedtime baby oil.

Selaa nuolien avulla tai valitse se kohta, josta olet kiinnostunut. Pää, Lapaluut, Rintakehä, Vatsa, Kädet ja Sormet, Etupuoli, Jalat, Jalkaterät tai Selkäpuoli.

 


Lataa ja ota talteen vauvahierontaoppaamme. Tutustu muihinkin oppaisiimme esitesivulla.