NATUSAN® KIDS ja Kätyrit!

NATUSAN® KIDS -sarja koostuu viidestä lasten ihon- ja hiustenhoitoon tarkoitetusta tuotteesta, jotka tuoksuvat hedelmäisen raikkaalta – ne ovat hauskoja, nopeita ja helppoja käyttää! NATUSAN® KIDS tekee yhteistyötä elokuvan ”Kätyrit" kanssa. Siksi kaikki pakkaukset on nyt kuvitettu elokuvan hahmoilla.

NATUSAN® KIDS Shampoo & Hoitoaine

Shampoo ja hoitoaine yhdessä – hauskaa, nopeaa ja helppoa! Kaksi hedelmäistä tuoksua: omena ja mansikka. Tuote on silmille yhtä hellävaraista kuin vesi.

NATUSAN® KIDS Shampoo & Shower

Shampoo ja suihkusaippua yhdessä – hauska, nopea ja helppo puhdistustuote hiuksille ja vartalolle! Tuotteessa on trooppisen hedelmäinen tuoksu, ja se on silmille yhtä hellävaraista kuin vesi.

NATUSAN® KIDS Shower & Shampoo

Suihkusaippua ja kylpyvaahto yhdessä – hauskaa, nopeaa ja helppoa! Tuote tuoksuu vesimelonille ja on silmille yhtä hellävaraista kuin vesi.

NATUSAN® KIDS Balsam Spray

Sano hyvästit takkutukalle! Balsam Spray - hoitosuihke tekee hiuksista helposti kammattavat ja myös tuoksuu ihanalle. Helppo käyttää: Ravistele pulloa ja suihkuta tasaisesti kuiviin tai märkiin hiuksiin.

No More Tears®

”No More Tears®” -merkki on takuu siitä, että tuote on yhtä hellävarainen silmille kuin puhdas vesi. Tuote on käynyt läpi kattavat testit, joissa sen vaikutusta silmiin on verrattu puhtaaseen veteen.

© Johnson&Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy 2014. Tämän sivuston julkaisija on Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy, joka yksinomaan vastaa sivuston sisällöstä. Sivusto on tarkoitettu Suomessa asuville henkilöille. Päivitetty viimeksi 2014-11-04. Tutustu oikeudelliseen huomautukseemme sekä yksityisyydensuojaan.